Ontwikkelingen in de techmarkt. Clevertouch & Clickshare

Er zijn veel ontwikkelingen in de techmarkt, waaronder de Interactieve display van Clevertouch en Smartboard modellen. Deze worden vaak gebruikt voor vergaderruimtes en klaslokalen. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder elektronica, ook niet op ons werk. Als je een presentatie moet houden is het daarom zaak dat je in een vergaderruimte de juiste apparatuur hebt. Dit werkt niet alleen maar effectiever, maar zorgt ook voor een interactievere sfeer. Mensen kijken namelijk liever naar plaatjes op een bord dan dat ze naar een lang verhaal luisteren. Wil je meer weten over de interactieve display van Clevertouch of de Smartboard modellen? In deze blog wordt er dieper ingegaan op de functie van deze boards en de voordelen ervan.

Clevertouch voor vergaderruimtes

Door middel van de interactieve display van Clevertouch kun je de processen binnen je bedrijf optimaliseren. De touchscreen maakt gebruik van in- and out-of-office meeting software waardoor je altijd zonder haperingen kunt vergaderen. Dit is ook prettig als je team af en toe thuiswerkt. Met deze touchscreens, die speciaal zijn ontwikkeld voor vergaderruimtes, kun je op elke plek samenwerken en hem opladen. Een van de voordelen van de Clevertouch is dat je je team in huddle ruimtes kunt ontmoeten, of iemand die thuiswerkt kunt inbellen zodat hij of zij ook kan deelnemen aan de vergadering. Je hebt geen last van kabels of lange haperingen. Met een Clevertouch kun je vanaf elk apparaat documenten en presentaties delen. Ook werken alle apps die je gebruikt voor je bedrijfsprocessen op de Clevertouch. Ook wordt hij tegenwoordig steeds vaker gebruikt in het klaslokaal. Zo kun je als docent je leerlingen interessante lessen aanbieden waar ze met veel plezier aan beginnen.

Touchscreens voor in het onderwijs

Behalve de Clevertouch kun je in het onderwijs ook gebruik maken van een van de Smartboard modellen. Met behulp van een van deze touchscreens kun je effectiever en prettiger vergaderen. Zo is er een ingebouwde whiteboardfunctie waardoor docenten het als bord kunnen gebruiken om lesstof uit te leggen aan leerlingen. Ook beschikt een Smartboard over Smartboardsoftware, die je kunt gebruiken voor bedrijfsvergaderingen. Je kunt makkelijk browsen via dit bord en beschikt over handige software. Een ander voordeel van een Smartboard is dat hij pennen, vingers en handen herkent. Zo kun je makkelijk schrijven en bestanden openen om te delen met werknemers of leerlingen. Ook kun je het scherm bevriezen zodat je zelf verder kunt gaan met je werk, terwijl je werknemers of studenten naar het bord kunnen kijken voor hun opdracht of project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *