Sim only abonnement vergelijken

Als je toe bent aan een nieuw mobiel abonnement, dan zijn er verschillende keuzes. Zo kan je ervoor kiezen om een sim only abonnement te nemen of een abonnement met daarbij een mobiele telefoon. Een groot voordeel van een sim only variant is, dat je maandelijks een stuk minder kwijt bent. Dit scheelt natuurlijk flink in de kosten en daarnaast kunnen mobiele telefoons nog geruime tijd mee. Overweeg daarom dan ook eens om over te stappen op een sim only abonnement. Sim only abonnement vergelijken doe je eenvoudig en snel op het internet. In een oogopslag zie je de verschillen tussen alle providers.

Sim only abonnement vergelijken doe je online

Online kan je tegenwoordig zeer eenvoudig een sim only abonnementen vergelijken. Doordat de prijzen van elke provider zo is op te vragen, kan je binnen een mum van tijd alle prijzen op je scherm toveren. Gebruik de verschillende filters om een mooi overzicht te krijgen van de belminuten, sms’jes en MB’s. Je kan hierbij selecteren op de prijs per maand, maar ook is het mogelijk om direct de prijs op jaarbasis te bekijken. Door de verschillende filters kan je ook nog eens kiezen hoe lang je een abonnement wilt afsluiten. De meeste voorkomende variant is 1 maand, 12 maanden en 24 maanden.

Vergelijk abonnement bij verschillende providers

Een sim only abonnement vergelijken kan je bij meerdere providers tegelijk. Daarnaast kan je er zelf voor kiezen om een aantal providers uit te sluiten. Heb jij een slechte ervaring bij een bepaalde provider of heb je de voorkeur voor een provider, dan kan je dit ook aangeven op de eerdergenoemde website. Zo bepaal jij helemaal zelf waar je een abonnement afsluit en wat je er uiteindelijk voor gaat betalen.

Bellen en internet buiten sim only bundel

Bij het afsluiten van een sim only abonnement kies je voor een bepaalde bundel. Zo heb je vaak een beperkt aantal belminuten, sms’jes en MB’s. Uiteraard is het ook mogelijk om een onbeperkte bundel te nemen, maar dit is vaak vrij prijzig. Mocht je uiteindelijk buiten je bundel gaan, dan kunnen de kosten nog wel eens verschillen. Vergelijk dit dan ook en bekijk hoeveel je extra moet betalen. Bij de ene provider betaal je een klein bedrag, maar er zijn providers waarbij de kosten hoog kunnen oplopen.

Hoeveel MB’s heb je precies nodig?

Weet je ongeveer wat je per maand aan internet gebruikt, dan is het zeer eenvoudig om hier een inschatting van te maken. Als je echter niet helemaal weet wat je maandelijks gebruikt, dan kan je dit terugzien op de facturen. Neem de facturen van de afgelopen drie maanden en trek hier een gemiddeld uit. Bepaal vervolgens voor jezelf of de afgelopen drie maanden een representatief beeld geeft van het gemiddelde gebruik. Het vergelijken van verschillende sim only abonnement wordt hierdoor iets eenvoudiger en zo kom je niet voor uiteindelijke onverwachte kosten te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *