Hier moet je op letten als je een frisdrank koelkast met glazen deur wilt kopen

Heb je een mooie horecagelegenheid en ben je op zoek naar een mooie frisdrank koelkast met glazen deur? Dan heb je niet alleen verschillende mogelijkheden, maar er zijn ook een aantal zaken waar je op moet letten. Een koelkast voor je frisdranken is ideaal wanneer je wilt laten zien welke soorten frisdrank je kunt aanbieden en de stijlvolle koelkast met een glazen deur springt ook in het oog. Mede te danken aan de fel gekleurde blikjes of flesjes frisdrank die je in de koelkast neerzet.

Inhoud van een frisdrank koelkast met glazen deur

Het eerste waar je rekening mee moet houden is hoeveel frisdrank je in de koelkast kwijt kunt. Een frisdrank koelkast met glazen deur is in verschillende formaten verkrijgbaar en je zou ook kunnen kiezen voor een barkoeling met bijvoorbeeld 2, 3 of zelfs 4 deuren. De keuze die je maakt is afhankelijk van hoeveel frisdrank je wilt opslaan en dat is weer afhankelijk van hoeveel frisdrank je verkoopt. Hoe meer frisdrank er wordt geserveerd des te groter je koelkast ook moet zijn.

Horizontaal of verticaal werken

De tweede keuze die je kunt maken wanneer je op zoek gaat naar een geschikte frisdrank koelkast met glazen deur is of je horizontaal of verticaal wilt werken. Heb je veel ruimte nodig en verkoop je veel frisdrank? Dan lijkt het verticale model de beste keuze, omdat je ook meerdere verdiepingen hebt waar je frisdrank kunt neerzetten. Maar je kunt ook kiezen voor een horizontaal model die via meerdere deuren toegankelijk is. Met ook als voordeel dat je een groot werkblad hebt. Handig als je het blikje of flesje uit de koelkast direct in een glas met ijs wilt schenken en wilt serveren.

Extra koelmogelijkheden

Een luxueuze frisdrank koelkast met een glazen deur kan voor meer zaken gebruikt worden dan het koelen en presenteren van frisdranken. Soms hebben de modellen extra ruimte voor bijvoorbeeld het koelen van hapjes of flessen drank. Wil je bijvoorbeeld wijn of champagne koelen? Kies dan voor een model waarbij de temperatuur van de koelkast of in ieder geval een deel van de koeling geregeld kan worden. Dan kun je wijn of champagne ook op de meest ideale temperatuur schenken en serveren.

Indeling van de frisdrank koelkast met glazen deur

De indeling van een frisdrank koelkast met glazen deur vergt wat aandacht, want hoe deel je ‘m in. Je hebt natuurlijk een standaard assortiment van frisdranken en op basis van je verkoopcijfers weet je precies welke frisdranken beter verkopen dan anderen. Richt je horeca koelkast ook zodanig in dat je van de populaire frisdranken het meeste hebt staan en ook eenvoudig te pakken zijn. Bij een verticale koelkast zet je de populairste drankjes op grijphoogte neer terwijl je de minst populaire drankjes vaak onderin neerzet. Uiteraard heb je zelf de vrijheid hierin. Wil je de koelkast indelen op basis van kleuren van de blikjes of flesjes? Dan heb je die mogelijkheid natuurlijk ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *